sotia ta

Bonjour,

Ne apropiem cu pasi repezi de vacanta de Craciun si de venirea Mosului. Saptamana ce a trecut a fost una foarte diferita fata de ceea ce imi imaginam. Am dus puiul de om la bunica si am ramas cu multe de rezolvat si facut, dar si cu planuri mari. Realitatea a fost alta. Am facut o parte din ce ne propusesem, insa ne-a lovit un iceberg de taskuri si deadlineuri, iar acasa domnea ceata pustietatii. Casa noastra nu mai era „acasa” fara puiul nostru. Totul parea tern si fara valoare.

Am fost insa si am recuperat puiul si am descoperit un pui foarte vorbaret si inventiv. De cand am luat-o m-ar pupa in continuu. Asta nu ar fi o problema, daca nu ar vrea sa ma pupe pe gura. I-am explicat de o suta de ori ca eu am microbi, ca nu e igienic, ca ne pupam pe obraz, ca doar sotul si sotia (recte eu si tata-sau) se pupa pe gura. A stat un pic si mi-a raspuns: „Eu sunt sotia ta!”. A zis si s-a napustit pe mine…

Aseara a montat o oglinda cu banda dublu adeziva si am lasat-o un pic pana sa o stergem. Ea se duce langa ea si spune „Off, de la atatia microbi nici nu vad in oglinda..” ( a se citi urme, murdarie:))) A fost super dulce.

La culcare nu a vrut sa ii zic o poveste. Mi-a spus ea:

Iris: Era ziua ta!

Moi: A mea? Nu a ta?

I: Nu, a ta.

M: ok.

I: Daaa…si aveai multi invitati (si-a enumerat ea toate prietenele:)))

M: Asa…

I: si tu erai balerina si dansai cu tati la bal. Era foarte fumos…”

THE END

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s