Mama puiului

Bonjour,

Mă numesc Lucia Dincă, născută în 1986, mămică de pui de om din 2012. Optimistă, veselă, extrem de ambițioasă si atentă la detalii. Imi place să dansez, să mă plimb, să îmi fac meseria bine și cu rezultate concrete (marketing addicted:)), să citesc și să leg prietenii.

IMG_20171206_115750

Dar cum să mă prezint în fața voastră?

Mi-a luat ceva până mi-am dat seama cine sunt pentru voi, cei care intr-un fel sau altul veți ajunge aici, și gândindu-mă serios la acest aspect, mi-am amintit cum, în urmă cu 4 ani, am primit cel mai bun răspuns, chiar de la puiul meu (de om). Se juca cu tatăl ei:

„- Ce faci, puiule?

– Bine.

– Esti printesa azi?

– Nu, pui.

– Si eu cine sunt (întreb eu, încercând să intru în joc)?

– Mama lu’ puiu!”

Asadar, scurt și la obiect: mamă tânără cu una bucată pui și-al său jurnal online ce are grijă de memoria ei, de clipele, experiențele și expresiile ce trebuiesc păstrate. Trăim într-o lume agitată, alocăm puțin timp relațiilor umane, inteligenței emoționale și micilor plăceri ale vieții, ca atare momentele în care sufletul ne vibrează trebuie atent păstrate.

Am citit, admir, urmăresc și share-uiesc la rândul meu diverse bloguri, comunități care m-au ajutat în parcursul meu de până acum, lumea aceasta online are și beneficiile ei:)

Aștern aici impresii, lecții de viață, momente, experiențe și activități, care într-o oarecare măsură sper să vă ajute și pe care să le împărtășim cu drag!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s