curcubeu

Un zambet pe buze, o imbratisare curpinzatoare, o amintire dulce si pufoasa tatuata pe suflet, toate acestea sunt cadouri pe care puiul meu mi le daruieste zilnic. Ne uimeste, ne bucura, ne umple inimile cu dragostea ei fireasca, naturala si fermecatoare.

In fiecare zi port o lupta interioara cu capacitatea mea de a discerne si reusi sa joc cu ea ceea ce trebuie, sa dezvoltam impreuna pasiuni si calitati bune, sa sadim ceea ce trebuie in personalitatea ei, sa nu cadem in plasa consumerismului, a internetului sau a obiceiurilor nesanatoase. Sunt esentiali si definitorii acesti primi ani, sunt ireversibili, frumosi si usor de fructificat cu putina atentie.

Aseara ne-am jucat un joc nou: „Ce-ai fi daca…?”. Se pune o intrebare: Ce ai alege sa fii daca ai fi o floare/cifra/culoare, iar fiecare participant raspunde. Am explicat regulile si pune-te pe jucat:)

Ce-ai fii daca ai fi o floare?

Mama: Floarea Soarelui.

Tata: Iris.

Puiul: Trandafir roz, catifelat din care se face dulceata:)

Ce-ai fii daca ai fi un lucru? 

Tata: Masina.

Mama: O esarfa de casmir.

Puiul: Un joc frumos pentru copii.

Ce-ai fii daca ai fi un animal? 

Tata: Urs.

Mama: Pantera.

Puiul: Un husky.

Si-ar mai dori sa fie munte, randunica, cifra 2, caci este gratioasa precum lebada, canicula din vara sau fluturele dintre insecte. Apoi, ultima intrebare, breathtaking.

Ce-ai fii daca ai fi o culoare? 587877_kraski_raduga_svet_luchi_tsvet_2048x1280_www-gde-fon-com

Tata: Maro.

Mama: Rosu.

Puiul: Curcubeu. Fiecare culoare e frumoasa!

Acest raspuns m-a socat in cel mai placut, surpinzator si frumos mod cu putinta. Mi-a placut atat de mult reflectarea diversitatii pe care ea o accepta si imbratiseaza, creativitatea si sinceritatea cu care ea transpune jocul in viata… sunt atat de recunoascatoare pentru ea, pentru familia noastra, pentru viata aceasta plina de frumos!

Un weekend frumos sa avem!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s