„de-” si „re-” conectare

Ca orice lucru bun si anul ce-a trecut s-a terminat, pentru a face loc unuia si mai bun, plin de veselie, de timp de calitate si iubire, de vise si planuri.

2016 a fost darnic cu noi: am fost sanatosi, cu totii, de la mic la mare, am petrecut weekend-urile impreuna, fetita noastra a crescut, ca atare activitatile s-au diversificat si ne-au imbogatit sufleteste.

Sufletul meu inca vibreaza cand isi aminteste declaratii ale puiului de om precum: „esti iubirea dragostei mele”, „familia noastra iubita” sau „te iubesc orice-ai face!”. Am urcat pe munte, a schiat mai bine, si-a spart barba dandu-se pe-o bicicleta, a inaltat zmeul cu printese, am construit lego-uri si am cantat o multime de cantece in fata oglinzii.

Ne-am facut noi prieteni, ne-am mutat, sotul si-a schimbat jobul, cea mica gradinita, am petrecut Revelionul intr-o tara straina, a fost un an cu multe provocari, inceputuri, le-am trecut pe toate cu bine, impreuna, intr-un sandwish de iubire.

2017 il voi dedica deconectarii de grijile care nu-si au rostul, de micile probleme urbane, de taskurile setate de noi insine, in van. Vreau sa fie un an al reconectarii: cu noi insine, cu natura, cu familia. Imi doresc sa avem un an cu mai multa miscare, cu mai multe zambete, veselie si amintiri frumos zugravite pe panza vietii.

Un An Nou magic!

71f603b8897008a8b21819412a1a0180

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s