cum am devenit bogata

Azi implinesc 29 de ani…uau, ce de ani! Suna asa exotic, aventuros, plin de vraja aceast 29. De-a lungul vietii am vibrat cu anumite cifre: 17, 21, 25… Ceea ce niciodata nu mi-am imaginat a fost cat de bogata voi deveni:)

Cand esti mic iti faci vise, iti cladesti in marea de imaginatie in care inoti o lume frumoasa, cu printi, cu mese la restaurant, cu case luxoase poate, insa, cumva, niciodata ochii mintii nu reusesc sa zugraveasca esentialul din viata ta: dragostea.

Am fost dintotdeauna bogata emotional: o familie calda, iubitoare, care mi-a oferit intelegere si dragoste neconditionata, o mama care muta muntii din loc pentru mine si care mi-a oferit zilnic o mie de motive sa zambesc, niciunul sa fiu trista. Mai tarziu m-a gasit El. Da, m-a gasit, a insistat, mi-a deschis ochii, a pornit, curajos, alaturi de mine in viata.

Acum trei ani insa banca inimii mele a virat jackpot-ul castigator: un inger de copil care mi-a presarat pulbere fina de dragoste adevarata. Si zi de zi, finantele mele de fericire cresc, se inmultesc, de-mi simt inima crapand de bucurie uneori.

Am  29 de motive de veselie, 29 de sentimente de implinire cand ma gandesc la puiul meu, 29 de clipe de pupaturi (voi avea) diseara, iar la final de zi…voi incepe al 29-lea an de bogatie!

La multi ani, mie!

hope_faith_peacestones_zps041bc6c4

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s