prima doza de antibiotic

Buna dimineata,

A aparut soarele pe cer asa incat azi voi fi vesela:), desi aseara am fost tare trista. Celei mici i s-a prescris pentru prima data antibiotic.

A fost un weekend frumos si odihnitor, un weekend tihnit, ce mi-a priit. Sambata a iesit soarele, dupa multa vreme, erau grade cu plus, asa incat am fost in parc. S-a dat incantata 20150110_115612in toate leaganele. La pranz am dormit cu totii, seara am avut musafiri, duminica din nou parc, seara alta vizita…program de weekend activ, frumos si cu soare. Tusea cand si cand, dar nimic alarmant. Asta pana duminca seara cand, brusc, dupa ce a adormit mi s-a parut ca are mainile cam fierbinti si crestetul capului. Zbang:40,2grade. Panica! Noroc ca ea nu ia pastile defel asa incat o doza de Ibalgin si in 45 de minute 38,5. Si-a facut instant efectul.

Aseara am mers la doctor si ne-a dat pentru prima oara antibiotic. Am fost trista, insa tinand cont ca a avut febra asa de mare si ca are deja 2 ani si 5 luni multumesc Domnului ca a fost sanatoasa pana acum si speram ca acesta o va ajuta acum sa se refaca repede. Avem o saptamana interdictie de iesit dupa care asteptam vremea buna si sa ne reluam programul. Este atat de greu sa iti vezi puiul bolnav…de nedescris.

Sa treaca repede si usor!

Categorii:Părințeală

Etichetat ca:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s