Sandy Bell

Bonjour,

Astazi putem vedea exact semnificatia expresiei soare cu dinti. Este atat de plina si vesela lumina soarelui de azi, incat iti lasa impresia ca ai putea pasi descult prin iarba din curte (pentru norocosii ce au o curte:)), in realitate insa, este un ger… Aveam un strat de gheata pe parbriz ca-n plina iarna, nu alta.

Fetitei mele i-a crescut parul si am inceput sa experimentam tot soiul de coafuri. Este atat DSCN6020de scumpa, te topesti. Generatia anilor ’80-’90 a urmarit cu interes celebrul desen animat Sandy Bell (nu-i asa?!), eu, norocoasa fiind, l-am avut aseara in sufragerie. Este foarte mandra de noul ei look, iar eu as manca-o. A vizionat si ea intr-o seara un episod din mai sus mentionatu-l serial, insa nu a fost tocmai pe gustul ei.

Alaltaieri seara am fost in vizita la prietena ei, cu 4 luni mai mare. Au ramas singure in camera fetiteti sa se joace. Dupa vro 10 minute, de alaturi, auzeam:

– Mai veeau!

– Nu mai am!

– Mai veau!

– Nu mai am!”

Alergam ingrijorate sa remediem disputa cand colo, surpriza. Cele doua zane isi luasera rolurile foarte in serios:) Una era vanzatoare si ramasese out-of-stock la lego:))), cealalta era cumparatorul deceptionat, iritat si insistent:)))). Ne-a bufnit un ras, teribil!

Se anunta un weekend cu soare asa incat speram sa avem cat mai multe activitati! Iupii!!!

1 răspuns

  1. Sandy Bell, daaa….si eu le tin minte, mai ales ca nu aveam asa oferta bogata ca acum.Normal ca picilor de acum nu le cade cu tronc, sunt alte desene muuult mai interesante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s