luna iubirii

Cand esti la inceput de drum in doi, totul este roz, ai fluturi in stomac, viata este plina si cauti in orice moment un motiv de sarbatoare. Cumva asa cred ca a aparut si Valentines’s Day:) Februarie era o luna anosta, comerciantilor le lipsea impulsul de cumparare al clientilor asa incat am ajuns cu mic cu mare sa asteptam Ziua Indragostitilor. Flori, bomboane, romantism si ocazii sa ne declaram iubirea:)

Apare apoi cifra magica trei. La unii patru, cinci, fiecare familie cu numarul ei. Sistemul familial isi schimba astrul, totul graviteaza in jurul puiului lor, fiecare gusta din iubirea ingerasului. Dupa un timp devii frustat: ai vrea timp cu partenerul, dar nu esti dispus sa pierzi o clipa din viata celui mic. Apoi brusc, intr-o buna zi, am realizat (da, aici, e vorba despre mine): noi avem in fiecare luna a anului o sarbatoare a iubirii, intrucat suntem dintre cei binecuvantati. Suntem toti trei, sanatosi si veseli, pofticiosi de zambete:)

Si da, cateodata, este nevoie de timp in doi. Te reconectezi, comunici, zambesti, iubesti. Dar dupa acest timp de respiro, scurt, iti doresti cu ardoare timp cu puiutul tau, atat de nerabdator sa fie cu parintii lui, pe care-i iubeste neconditionat.

Va doresc multa iubire si rabdare, in orice luna v-ati afla!

35720-O05ZWX

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s