poze din cuib

DSC02283Intram pe ultima suta de metri din 2019 si, ca in fiecare an, am inceput sa fac bilantul. Am realizat aseara ca anul ce se incheie a fost unul foarte bun si frumos in primul rand pentru ca am fost sanatosi. Am fost binecuvantati cu libertatea de a putea alege actiunile fiecarei zile, fara niciun fel de ingradire.

Am crescut cu bucuria de a mi se serba ziua in fiecare an (pana la varsta de 21 de ani mami nu a ratat nicio zi de nastere pe care sa nu o transforme in petrecere:)) si de a imortaliza aceste momente minunate in poze. Am acasa un raft plin de albume in care sunt minim 5 poze de la fiecare petrecere din august, precum si alte momente frumoase ale vietii noastre. E fain cum in albume gasesti fiecare etapa si frumusetea ei, niciodata incercarile si, uneori, greutatile cu care vine la pachet.

2019 a fost anul in care am finalizat un curs de fotografie si am inceput sa exersez:) Aparatul foto mi-a devenit companion in calatorii, in parc, la intalnirile cu prietenii, sau pur si simplu in drum spre scoala celei mici. Am realizat apoi ca cel mai mult imi place sa fotografiez copii. Familii si atmosfera din jurul lor. Puii de om insufletesc pozele ca nicio alta muza, ma inspira si ma incarca de bucurie. Si ce moment mai potrivit de a incepe aceasta aventura daca nu chiar momentul nasterii lui Isus?

Sper sa va placa:)

 

1 răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s