de ce puiul de om?

Buna,

M-am decis aseara, brusc si fara sa stau prea mult pe ganduri, sa imi fac blog. De ce ? Pentru ca timpul trece cu repeziciune si fetita mea creste, de la zi la zi tot mai mult, iar detaliile ce fac deliciul si chinul vietii mele de mama incep sa se estompeze in memoria mea, usor avariata din pricina lipsei de somn:)

Am devenit mama la 26 de ani, o varsta optima, ar spune specialistii , de facut copii, insa ceea ce mi-am imaginat eu ca inseamna un copil in comparatie cu realitatea nu au avut nimic in comun. Este minunat, si desigur, cel mai frumos sentiment, dar de departe cel mai greu si ostenitor job. Nimeni nu iti spune cat este de GREU! Si acum, recent, am inceput sa inteleg de ce…pentru ca memoria noastra si fiinta umana este genial construita de Dumnezeu, ca atare, uita ce e greu si urat, isi aminteste doar partea frumoasa si speciala a lucrurilor.

Asadar, pe acest blog, voi incerca sa scriu ceea ce traiesc si simt, ma confrunt sau inteleg, zi de zi, alaturi de fetita mea, care este deja mare, are trei luni si jumatate.

Acestea fiind spuse/scrise, la treaba, caci avem 3 luni de recuperat:))!!!

Categorii:Părințeală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s