2 dinti si-o eticheta, bat-o vina

O primavara frumoasa a inceput, cea dintai primavara din viata fetitei mele!

Timpul trece cu repeziciune si uite asa am crescut, ne-au aparut primii doi dinti,  pe maxilarul inferior, asa cum scrie la carte:), astfel incat zambetul micutei este acum si mai haios, intrezarindu-se cei doi.

Rostogolirile sunt ceva invechit, mai nou face progrese cu mersul de-a busilea, momentan doar cu spatele reusind. Odata insa cu aceste progrese motorii, setea de cunoastere si cercetare creste considerabil. Asa incat alaltaieri, pe 11 martie, zi nefasta pentru mine, goanga mica a inghitit o eticheta, de hartie,  a unui tricou pe care il primise cadou. Spaima, teama si panica au pus stapanire pe mine, ca niciodata pana acum, transformandu-ma imediat intr-un om disperat. Am reusit sa ii scot din gurita, caci tinuse vreo 2 ore eticheta fara sa o vad, pesemne i se lipise de cerul gurii, insa am chinuit-o si speriat-o, iar eu nu pot descrie sentimentele din acele momente cand pruncul meu era in pericol. Partea cea mai grea a fost pentru mine sa o vad plangand, ea fiind in genere un copil vesel si voios.

Acum a trecut cu bine, totul, si am invatat din aceasta intamplare ca vigilenta cu care supraveghem un copil trebuie sa fie maxima!

Categorii:Părințeală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s