ziua fara pantaloni:)

buna,

Candva, in 2011 cred, imi povestea sotul meu despre aceasta nastrusnica zi, fara pantaloni, celebrata in fiecare ianuarie in mai multe orase din lume. Astazi a serbat-o si  fetita noastra:) Era in patut, eu prin casa, cand deodata vad ca este fara pantaloni. Da, am crescut….De pe 27 martie se ridica in picioare, la inceput timid, acum cu o viteza uimitoare, a spus tata, alaltaieri a spus si mama, este o veritabila domnisoara.101_0099

Fiecare zi ma uimeste mai mult, creste si intelege tot mai multe lucruri, este uimitor. Emotia pe care am simtit-o atunci cand m-a strigat a fost uriasa. Fiecare obiect capata o alta semnificatie in capusorul ei, fiecare gest este atent analizat si, deseori, copiat, fiecare ceas este o aventura.

Se ridica la masuta vrand sa ia persoanele din televizor, rade si se indreapta fulgerator spre camera de filmat daca beculetul este aprins, bea apa dintr-o canuta cu pai, asculta povestile mamei….si are abia 8 luni jumatate. A inceput sa inteleaga anumite lucruri, se plictiseste in carut, ii place tare mult in leagan, rade daca noi doi radem in casa….este superba!

O seara minunata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s