metamorfozarea lui bui

hello,

Long time no see, again:( Alaltaieri seara am trecut intr-o noua etapa: bui a devenit buni!!!! Fetita noastra le spunea bunicilor Bui(bunica) si Buu(bunicu). Asta pana miercuri seara cand, vorbind la telefon cu mama mea, i-a spus „PA, Buni!”. Am ramas cu gura cascata. Creste cu repeziciune, ne incanta sufletul si zilele.

Aseara vroia sa incalte bebelusul cu o pereche de „nonosi” (botosi) si, stand pe pat, o aud, asa ca pentru ea spus „Nu pot!”. A fost atat de dulceee!!!

Tot ieri, uitandu-ne pe pozele de cand era mai mititica, a spus:”Iș mică”. Minunata! Suntem iremediabil in faza desenelor animate cu Mia (Minnie Mouse) si Puto, dar am depasit-o pe a lui Pico (Pinochio:))))DSCN3694

Ii place sa se joace cu verisoara ei, mai mica cu 8 luni, intelege ca ea este mai mare, nu ii mai este atat de teama de animale si se uita pe geam daca poua;). II plac manele (bananele), mauele (merele) si bicu (biscuitele), toate fructele rosii-cirese, capsuni, sunt noșii(rosii)insa stie intotdeauna cand sa zica misii (merci).

Cu bine, pe curand!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s