numele de cod: Pica Bia:))))

buna din nou,

Vreau nu vreau, mobilizarea! Totul are un ritm alert si micuta Iris evoluaza rapid de la o zi la alta, astfel ca se cere o noua pagina-n jurnal:)

Dupa celebrele mama, tata, apa, fetita a inceput, talcit si sasait uneori, de te topesti de dragul ei, sa pronunte multe cuvinte: Usu (catelul socrilor mei, face Ham, nu Moor), Pupi (catelul pudel primit de la mama, care a indus copilul in eroare crezand ca e Bee), chea (=cheia), utul (unt), Dady (nanny), doi, unu, maie (mare), hai, bau, tita(fetita) si enigmaticul Pica Bia.

De Paste am mers la curte, la tara, la socrii mei. Acolo, bineinteles toata lumea pe ea, hai sa ciocnim oua, hai sa mancam asta, hai sa dansam, hai sa… Deodata, seara, ea a inceput sa ceara : Pica Bia! Pica Bia! Ce sa fie oare? Dupa ce am epuizat toate intrebarile, variantele, jucariile si nervii, in atmosfera incinsa deja am avut o revelatie: Cioca-boca! Sa ciocneasca oua insemna Pica Bia:))

Am fost weekendul trecut la un eveniment, destul de mare, un dineu, intr-o locatie 1010371_754006057965775_2922075206656224945_nimportanta, alaturi de alti 300 de oameni, adulti. Ea s-a comportat exemplar, a zambit tuturor, a socializat, le facea cu mana, o adevarata domnisoara! Suntem mandri de ea:)

Creste, face conexiuni, ne pupa, acum s-a mai linistit cu urlatul si plansul de santaj, insa una peste alta este minunea vietii noastre! O iubim nespus si nu putem sa concepem viata fara ea!

Cu drag,

mama

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s