intarcarea puiului

Trecu o zi, trecura trei, si timp de-a scrie tot nu fu:(

Desi programata si reprogramata, gandita si regandita marea si dificila incercare cu intarcarea fetitei a venit pe nepregatite odata cu plecarea mea intr-o delegatie.

Asadar, cu 4 zile inainte de a pleca efectiv am inceput sa-mi revad prietenii pe care in ultima vreme ii cam neglijasem si sa dorm pe la ei, pentru a evita contactul puiului cu „tzitzi”:) Asa am scos mesele de noapte… imi ramaneau cele trei  de peste zi. Deloc usor, dat fiind faptul ca aveam lapte cat sa hranesc nu unul, ci trei copii:) Am redus sever consumul de lichide (aproape deloc toata ziua, preponderent fructe) si m-am mai muls un pic, cat sa detensionez, comprese reci cu gheata si muulta rabdare:) Fara pastile, fara alte complicatii!

Aceste aspecte au fost grele, anevoiase, insa ceea ce a fost cu adevarat dificil a fost ruptura emotionala pe care am resimtit-o. Aveam probabil atatia hormoni bulversati in organism incat pentru un moment am avut impresia ca nu o sa ma mai iubeasca. Doamne, nu imi puteam imagina relatia noastra fara eterna si mult iubita „tzitzi”. Apoi, brusc, am avut o revelatie: eu imi iubesc enorm mama si nu am fost alaptata. Ca sa vezi…Macar sa ma iubesca prichindica mea cat o iubesc eu pe mami!

Asa cum totul are un inceput, trebuie sa aiba si un sfarsit si sa trecem intr-o alta etapa. Ne iubim in continuare, mai mult ca inainte si nu s-a produs nicio ruptura intre mama si pui, asa ca n-aveti grija. Un an si aproape 8 luni au fost suficiente se pare:).

Mama isi adora puiul, care doarme cu tati acum, fara tentatii, fara sa se mai trezeasca, doarme mai mult si mai bine, e mai odihnit copilul si, implicit, mama. Puiul si iubeste mama si fara tzitzi, iar alinarea o gaseste tot in bratele ei!

Cu drag, pe curand!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s