Mailii (Smiley) si Işi

Cu drag si dor scriu : Buna seara🙂

A trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris. Zilele curg repede, prichindica creste si mai repede, astfel ca a implinit deja 1 an si 7 luni. Evolutia este spectaculoasa. Stie sa danseze, intelege absolut tot, spune mici franturi de cuvine si ne surprinde ceas de ceas.

Bunica a devenit din „Bu”-> „Bui”, „Bingu” este pinguinul, „Bubu” este buba, alunita mamei, „”Nani, Nani copi”, dar cel mai tare ne-a suprins emotia cu care a spus”Mailii” cand a auzit melodia lui Smiley. Acest artist a topit inima micutei Işi, alias Iris, si o va lua cu el acasa:))

Este innebunita dupa tablete, smartphonuri, laptopuri, tot ce tine de gadgeturi si tehnica. La doat un an si jumatate stia sa se uite la poze, sa asculte muzica si sa faca poze cu un smartphone. Ma ia de gat si ma pupa, ma imbratiseaza si toate relele pamantului dispar!..

Nu poate fi numic mai frumos decat dragostea si emotia unui copil pentru parintele sau. Se trezeste doar cu voia-buna si zambetul pe buze, cu fericire in suflet si priviri. Cu totii ar trebui sa facem asta, macar din cand in cand…

IMG_9272Iarna a fost destul de usoara, a trecut repede. Intalnirea cu Mosu a fost destul de dificila si emotionanta, Mos Craciun nefiind tocmai personajul preferat. S-a cam speriat si oricat de mult o tentau cadourile, era foarte precauta. Ea nu plange defel si nu s-a pierdut cu firea nici in aceasta situatie , insa intalnirea nu a fost una prea fericita:P

Acum a inceput sa se incalzeasca asa incat totul a inverzit si noi vom petrece din ce in ce mai mult timp afara. Asa poate vom reusi sa uitam de „ţiţi” si de obiceiurile vechi:). Isi va revedea vechii prieteni si totul va fi frumos.

O seara frumoasa si, pe curand!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s