299

Salut,

O frumoasa zi de toamna a inceput, calda si cu raze jucause. Jucause ca fetita noastra mare. Mi-am strecut o secunda de ragaz ca sa scriu despre experienta de sambata seara.

Vreme rece, intuneric la ora 17.00, energie neconsumata copil, catalog nou Ikea…gata, mergem la Ikea! Ne-am imbracat frumos si ne-am suit in masina, cu mic cu mare. Am ajuns la magazinul cu pricina, unde, ca de obicei, era aglomerat, asadar, gasim cu greu loc de parcare. Intram in magazin pentru cumparaturi si ne dam seama ca fetita noastra a crescut si poate ramane la minunatul loc de joaca.

Dupa ce este atent masurata(94.5cm) si intrebata daca vrea sa ramana, predam pe semnatura si stampila (se stampileaza un numar copilului si parintelui, pentru predare/primire), 20141101_193557purcedem la shopping.

Am stat ce-i drept vreo 10 minute sa o observam. A fost foarte bucuroasa, dar precauta si rezervata, de nerecunoscut. Era extrem de atenta la copiii din jurul ei, majoritatea mai mari, mult mai mari, incerca sa ii imite si sa intre in vorba cu ei. Am fost extem de mandri si am realizat inca o data ca suntem cei mai norocosi parinti de pe pamant! De asemenea, am constientizat ca avem o fetita mare de-acum, foarte sociabila si care intereactioneaza foarte bine in medii straine.

Multumim, puiule, ca ne-ai ales pe noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s