negocieri

Buna seara,

Intrucat se apropie weekendul m-am gandit sa mai scriu cateva randuri, sa imi astern memoriile:). Astept un weekend cald, cu vreme buna, cu o vizita de-a mamei, quality time!

De vreo saptamana am intrat intr-o continua negociere. Cea mica este Robert Estabrook in devenire. El este cel care a spus: „Cel care a invatat cum sa il contrazica pe celalalt fara a deveni dezagreabil a descoperit cel mai valoros secret al unui om diplomat”. 

Negociem orice: o bomboana, un minut in plus la televizor, un vant in plus in leagan… este mortala! Ii tii cu greu piept mai ales ca cere foarte frumos ( te ioog, te iog fumos!), zambeste suav, flutura din gene si…. esti topit! Are de cele mai multe ori si argumente:

– Hai sa mergem! Ne dam jos din leagan, da?Print

– Inca o data, te iog! Bebe mai vlea sa il dai.

– Dar s-a mai dat…

– Dal nu l-ai dat tu!”

Ramai perplex, dar realizezi cat de mult isi doreste sa faca orice activitate, din nou cu tine, ca parinte. Timpul petrecut cu ea este cel mai valoros, cel mai frumos, si cel mai scump, daca il pierd. Imbratisari, pupici, dezmierdari, soapte de alint, tichileli, harjoneli, acestea cu siguranta si le va aminti. Daca nu faptic, sufleteste cu siguranta!

Categorii:Părințeală

Etichetat ca:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s