Doctor-Cusitor in Irelanglia

Stiti sentimentul pe care il ai dupa o saptamana de concediu?!… Fully charged. Da, asa sunt eu acum, si, zambitoare m-am asezat la butoane. Am avut o saptamana de concediu, ce-i drept a fost de studiu intens, pentru a sustine un examen, insa am fost acasa la mama, unde totu-i cald si dulce. In plus, fiind un oras mai mic, nu am „gustat” in saptamana ce-a trecut niciun pic de trafic (n-am condus deloc), niciun  semafor, nicio poluare fonica, niciun praf de Bucuresti, sau vreo urma de mascara pe genele-mi lungi. Totul natural, fara E-uri (vorba fiica-mii pe care o intereseaza maxim subiectul, mai ales atunci cand vine vorba de acadele:))

Celei mici i-au crescut in ultimele saptamani doua randuri de coarne, din acelea cu pedigree, a la Dl Goe. Acum suntem in perioada de „remaniere”. A facut insa si o multime de conexiuni, a spus zeci de perle, a invatat o poezie si ne-a bucurat serile.

Intr-una din zile am mers la o croitorie sa ajustam un costum. Recent, am redescoperit sentimentul lucrului facut special pentru dimensiunile corpului tau si, sincer, imi cam place. Cand eram mica si vedeam in filme doamnele care se duceau la croitoreasa pentru rochii vaporoase, mi se pareau foarte chic si incantatoare. Cea mica a mers cu noi (cu mine si cu mama) si apoi, la intoarcere ne-a spus:

-Cand ma fac male ma fac cusitoale (a se citi croitoreasa).victorian seamstresses

-?! Pai nu vroiai sa te faci doctor?

-Ba da. Doctol si cusitoale.

Ce-i drept orice medic, in special chirurgii, trebuie sa aiba si skilluri de croitorie:)

La piata a mers cu matusa mea si i-a sugerat sa cumpere o varza mov, nu doar alba. Ulterior, ma gandeam: cine a denumit-o varza rosie? Ea chiar e mov:).

Si, isi doreste, asa, ca pentru anul ce vine, sa viziteze Irelanglia (Irelanda+Anglia). Ne-a auzit vorbit despre aceste tari, insa nu a retinut ca sunt doua. Ea le vrea impreuna, tot sunt aproape una de cealalta.

O saptamana minunata sa avem!

sursa foto: reframingthevictorians.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s