First time

Azi dimineata am realizat cum pentru noi in seara aceasta se incheie un an important. Un an in care puiul nostru a facut o multime de lucruri pentru prima data in viata.

A adormit pentru prima data singura la pranz, undeva prin octombrie. Fara cantece, fara povesti, discutii, secrete si alte o mie de activitati pana sa se linisteasca. Aseara m-am culcat inaintea lor, ei ramanand pe canapea sa vizioneze un desen animat. Cu capul pe perna, furata de somn, ma podideau lacrimile fericirii: am ajuns sa ma culc inaintea fetei?!!

Anul acesta am renuntat la scutece, ba mai mult, face singura nr.1 si 2 la WC. Cat stres ca ea a ramas ultima cu pampers, cate griji in van, de-as fi stiut…

A facut prima otita, dar si primul desen nedepasit, singura. A fost prima serbare cu Mos Craciun la gradi, primele suparari sau primele secrete. Primele lectii de inot, a facut cativa pasi pe gheata, a mancat acadea si a urcat pe munte, in drumetie.

Am reusit multe anul acesta, insa mai presus de orice, am devenit parintii unei mici domnisoare. Nu mai exista urma de bebe, exista iubire, imbratisari din senin, pusee de personalitate si multe zambete.

Cu bine an frumos, fii binevenit An Nou!

blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s