pipotamul Moto

Trei zile pana la Craciun. Doar trei zile si vom sarbatori din nou nasterea Domnului, vom fi recunoscatori pentru ceea ce avem, incantati de atmosfera de petrecere, fericiti ca ne avem unii pe altii.

An de an simt tot mai mult in jurul meu globalizarea, consumerismul, graba si apasarea societatii. Oamenii sunt intr-o goana nebuna dupa cadouri, se consuma in trafic, se cearta acasa, se imbulzesc la cozi, cheltuie mai mult decat isi pot permite, iar la final, raman dezamagiti. Suntem atrasi de mirajul povestilor create, de atmosfera orasului si uitam sa ne hranim sufletul.

Aseara am ras cu pofta si inca o data m-am topit gandindu-ma cat de distractivi si creativi sunt copiii. Pentru prima oara am avut acel sentiment de parere de rau ca trece timpul. Puiul va creste si mie imi va fi tot mai dor de aceasta perioada frumoasa. Desigur, vor veni altele, sufletele noastre mereu vor vibra impreuna, insa candoarea si naturaletea de copil se vor estompa.

Ea a vizionat din nou aseara Madagascar 2. Noi stateam de vorba in dormitor si, deodata, apare si ea, fredonand si dansand:

-Imi plac grasute, imi plac plinute…

-?!?!

-Asa ii canta pipotamul Moto pipotanitei Gloria.

Am crezut ca lesinam de ras. Era atat de simpatica si naturala, incat, desigur, am mers sa vedem si noi despre ce este vorba. Moto Moto era tare sarmant, nu putea fi trecut cu vederea.

O saptamana frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s