8 martie

8 martie e special. Am perceput mereu importanta acestei zile, in special cand eram mica si asteptam Ziua mamei. Acum am trecut in tabara binecuvantata, a mamelor, si, pe deasupra, puiul meu este tot de acesta parte a baricadei.

La intalnirea de aseara, cu fetele, ne gandeam si vorbeam despre motivele de a fi multumitoare ca suntem femei. Dincolo de frumusetea chipului si de sensibilitatea sufletului, avem minunata sansa de a deveni mame. Sentimentele pe care puiul  le trezeste in sufletul unei mame sunt indescriptibile. Apreciezi lucrurile marunte, zambetele sincere, imbratisarile puternice in care trupul tau vibreaza la capacitate maxima datorita acelor doua brate micute.

Anul acesta Iris a realizat insemnatatea zilei, cu toate aspectele ei: mi-a facut la gradi un cadou, a pregatit o surpriza cu tatal ei (luasera flori, tort), am iesit cu fetele in oras (mame si fetite), am petrecut o zi speciala. Niciunul dintre aceste momente nu le-am gustat pana acum atat de intens. A fost, ce-i drept, o provocare sa stai de vorba cu 5 copii in preajma, insa dincolo de toata agitatia aceasta, a fost imbucurator. Ce binecuvantare mai mare decat  zambetul copilului tau si ochii lui, increzatori in tine, urandu-ti „La multi ani, mami!”?!

O primavara minunata sa avem, de la mic la mare!

Zambete si flori

Raze de flori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s