Back to holiday

Fiind prima saptamana de scoala si traind isteria campaniilor care ne bombardeaza, Back to school, mi s-a facut asa un dor de vacanta, incat e vremea sa asez pe hartie experientele de vara asta.

Am fost si-am descoperit o alta parte a Olteniei, Targul Jiu, Tismana, Doljul si Gorjul. Ne-a placut foarte mult zona, am batut la pas Cheile Sohodolului de unde am cules mure si ne-am racorit picioarele in apa limpede a raului cu acelasi nume.

bdr

Raul Sohodol

bty

Pui de om

bty

pasiune si determinare

Nu puteam sa ajungem in zona si sa nu mergem la casa memoriala Constantin Brancusi dupa ce admirasem operele sale de la Targu Jiu. Mi-a placut locul, ne- a placut aerul din zona, ne-a incantat doamna de la casa muzeu, pasionata de munca ei si de viata marelui sculptor. Aceasta ne-a facut pret de o ora sa ne dorim sa il cunoastem si admiram pe marele geniu, sa ne bucuram de creativitatea si indarjirea lui, de talentul si incapatanarea unui geniu.

Cea de-a doua parte a concediului a fost la Sinaia unde am redescoperit o statiune frumoasa, curata si cu multe activitati pentru copii. Ne-am plimbat zilnic cu trenuletul care face turul statiunii, caci puiul calator era fascinat. Am vizitat Pelesul, am mancat fructe de padure, am petrecut o dimineata intreaga la expozitia de trenulete din gara regala Sinaia (o expozitie interesanta, chiar si pentru nepasionati, cu un mic loc de joaca, mini cafenea si suveniruri).

sdr

pe drum spre Peles

dav

puiul si Veverita prietenoasa

 

Dincolo de relaxarea, aerul curat si lipsa semnalului de telefon, pe alocuri, am gustat o vacanta cu un copil mare, un prieten, care functioneaza si fara somn de pranz, mananca la restaurant cam orice, merge si apreciaza aventura, rade, glumeste, inspira si daruieste iubire. Fericita si norocoasa, astept noua etapa, de toamna-iarna, a puiului meu drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s