pe scara, impreuna

A venit toamna peste noi… soare jucaus cu raze blande, rochii de vara purtate pe racoarea diminetilor placute, amintiri de vara ce asteapta sa ne mangaie sufletul in serile de iarna, iubire si veselie in noua etapa.

Aseara am realizat, printr-o imbratisare si o declaratie de iubire, ca am urcat inca o treapta. Viata este ca o scara pe care ne-o dorim cat mai lunga, inalta, mai aproape de Infinit. Dumnezeu, Divinitate, Univers, Fericire, spuneti-i cum doriti, cu totii vrem sa cunoastem aceasta stare.

Cand puii nostri sunt mici, scarile sunt cele mai provocatoare medii de escaladat. Pe prima o pasesc greu, temator, ritmul devenind mai alert si mai sigur pe parcurs. Desigur, in viata ai nevoie de pauze cand urci scarile,  de putere atunci cand porti pe umeri anii intelepciunii. Le pasesti atent, contempland, cu grija.

Puiul nostru paseste deja ferm, fara teama, tinandu-se, totusi, inca de balustrada. A implinit 4 ani, este o domnisoara minunata care descopera relatiile, se descopera si isi testeaza limitele (si pe-ale noastre, desigur), tot mai sigura pe ea si mai incantatoare. Ma bucur zi de zi de minunea si frumusetea de a o avea aproape, de binecuvantarea de a trai aceasta viata alaturi de ea, de prezent. Dragostea noastra a crescut an de an, ma intreb daca are limite, sau daca le vom descoperi.

Eu am implinit 30 de ani. Pentru prima oara am simtit acel sentiment pe care il ai dupa o urcare de scari alerta. Adrenalina, bucurie, dorinta de a face si simti mai mult. Primesc si ofer iubire, traiesc zilnic fericirea pura cu fiecare zambet pe care ea mi-l ofera.

La multi ani, noua!

dav

La multi ani, noua!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s