cand tu pleci inima zburda la tine

Stiti momentele acelea in viata cand inima iti sta pe loc, aerul devine pretios, ochii iti sunt invadati de lacrimi de fericire? Sunt momentele care ne misca, ne inmoaie genunchii, ne bucura inima, ne fac sa ne simtim VII.

Urma sa plec intr-o delegatie, si, ca de fiecare data, o pregatesc emotional pe cea mica capreview sa stie ce urmeaza si sa se linisteasca. I-am explicat, am povestit, am facut planuri pentru weekendul ce urma. A ascultat, digerat, m-a privit apoi mi-a spus cu inima tremurand: „Cand tu pleci, inima zburda catre tine!”. Eu n-am putut cere detalii, intrucat imi era tare greu, simteam toata emotia acea pura pe care incerca sa mi-o transmita, tot dorul si iubirea pe care deja le simtea.

Sunt foarte norocoasa cu un asa suflet langa mine, cu o asa iubire, cu atatea zambete primite in dar zi de zi. Declaratii ca acestea, sau „te iubesc precum curcubeul!” sunt miere pentru sufletul meu.

In weekend ne uitam la Apropo TV si era o reclama a unui film unde o gorila o rapeste pe protagonista. Puiul meu nu s-a speriat deloc, a spus senina: „Daca are pe-acasa o banana, sigur se imprietenesc”. Mi s-a parut foarte motivanta aceasta perspectiva, de a nu vedea lucruri rele, ci doar solutii, ajutari. Daca am putea si noi sa privim din aceasta perspectiva, viata ar fi mult mai frumoasa:)

Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s