cascada bubuitoarea

Dupa canicula de ieri, racoarea acestei dimineti m-a dus imediat cu gandul la prospetimea si aerul oxigenat cu care ne-am delectat in weekendul trecut. Ne propusesem de ceva vreme sa facem o drumetie la munte, insa au fost ploi sau am avut rosu in gat 🙂 si am amanat, pana sambata trecuta.

Discutand cu puiul nostru, povestindu-i ce si cum vom face, imi zice serioasa intr-o dimineata, in drum spre gradinita:

-Cum o sa stim noi drumul spre Cascada Bubuitoarea?

Am ras o gramada, caci Urlatoarea devenise Bubuitoarea, apoi serioasa i-am explicat:

-Am citit, m-am documentat si traseul din Busteni, pornind de la Telecabina, este marcat prin semnul rosu (bulina) cu cerc alb si il tot cautam prin padure pana vom descoperi cascada. Zis si facut:)davsdrsdrTraseul l-am parcus intr-o ora si 5 minute la urcare, caci pe alocuri era noroi si trebuia sa mergi cu grija, iar pe portiunile de drum inguste cedai trecerea din sens opus , mai zaboveai. A fost incantata de cascada, dar mai ales de vaporii care te stropeau in apropierea ei.

sdrLa coborare lucrurile au mers ca unse, in 42 de minute, cu o pauza de 3 minute am ajuns jos. Nu s-a plans de oboseala, nici de foame (caci am fost inarmati cu sandwich-uri, banane si biscuiti), i-a placut mult, sigur repetam figura:)

Saptamana frumoasa sa avem!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s