celei care m-a invatat ca pot si merit ce-i mai bun

Da, mami, poti sa faci tot ce iti propui! O sa reusesti!

Asa, iubita mea, razi! Esti cea mai frumoasa!

Da, mami, continua! Nu te opri acum, aduna-te si vei castiga, desteapta mea!

Tu, iubita mea, meriti ce-i mai bun!

Am auzit atat de des aceste replici, le-am simtit, m-au sprijinit si m-au emotionat zi de zi, toata copilaria si adolescenta mea, incat ai reusit sa cladesti pe ele adultul de azi.

TU m-ai tinut de mana cand ezitam, m-ai ghidat cand a trebuit si m-ai iubit neconditionat cand am gresit. Fiecare moment al nostru, fiecare portie zdravana de ras, fiecare compliment si incurajare venite exact in momentul potrivit, mi-au dat aripi. Am prins curajul de a persevera pana reusesc, de a-mi depasi barierele pe care eu insami mi le-am pus.

Optimismul si forta ta sunt impresionante si, copil fiind, chiar credeam ca ai putea muta munții din loc. Tu singura, da, da. Zilele mohorate prindeau culoare cu umorul tău caracteristic, iar eleganta este firescul feminitatii tale. Intr-o epoca in care bataia era rupta din rai si o normalitate in parenting, tu imi ofereai imbratisari si iubire.

Am simtit de nenumarate ori cum „dar din dar se face Rai”, m-ai invatat ca oamenii trebuie respectati si iubiti asa cum sunt ei, cu bune si rele, ca zambetul deschide porti ferecate si dragostea sparge orice bariere.

La multi ani, mama, te iubesc enorm, pana in Tanamera si inapoi!

DSC07766 (3)

 

 

Categorii:Părințeală

Etichetat ca:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s