octombrie în doi

Sunt vremuri atipice, pline de încercări, provocări și noutate. Suntem sănătoși și acest fapt este o mare binecuvântare. În rest ne adaptăm și încercăm sa ieșim întregi din asta. Cu toate acestea, mi-am dat seama ca îmi lipsește rutina lui octombrie de pana acum.

Începand cu 2011 octombrie a devenit o luna importantă-n calendar. Este luna în care ne-am căsătorit și, ca atare, luna în care ne vom aniversa ca și cuplu, an de an.

Bineînțeles, cât a fost Iris foarte mică și era alăptata nu am plecat nicăieri doar noi doi, dar, de la 2 ani ai ei, în fiecare an în octombrie aveam o escapada care era o adevărată gură de oxigen pentru noi. 4-5 zile în care ne plimbăm în locuri noi, frumoase si calde. Eram împreună, fără program și fără stres. Valencia, Sinaia, Atena, Sicilia sau Stuttgart, toate aceste orașe ne-au fermecat și ne-au amintit sa ne apreciem mai mult unul pe celalalt.

Azi mi-am dat seama ca acest octombrie, în plină pandemie, ne-a adus împreună la fel de puternic ca și celelalte. Chiar dacă suntem acasă, pe canapea, important este că ne putem zâmbi. Trăim acest prezent împreună, sănătoși și recunoscători că ne avem. Da, anul acesta nu savuram un pahar de Sangria în Valencia sau un frappe răcoritor în Sicilia, dar ne bucurăm de un pahar de rose în fața TV-ului, pe Netflix:), împreună.

Sante!

Taormina – octombrie 2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s