1 poză cât 1000 de cuvinte

In ultima vreme, ajutata de contextul pandemic, am observat cum creste timpul petrecut pe telefon, in social media, si, totodata, adictia catre acest mod de petrecere a timpului, in special seara. Si-am simtit cum incep sa ma inec. Ma afundam in marea de stiri, voci si imagini postate de prietenii si influentatorii alesi chiar de mine. Simteam ca nu ma mai pot relaxa. Si deodata mi-am amintit de aceasta poza. Am gasit-o (tot pe Facebook parca) acum vreo 2 ani cred si am salvat-o in cloud, caci m-a impresionat. Din pacate nu am salvat si autorul, asadar daca stiti cui apartine,va rog sa impartasiti informatia, sa il felicitam.

Si-am inceput sa ma intorc la carti, la acesti salvatori ai mintii noastre. Am simtit colacul salvator al cuvintelor care ma imbratisa in fiecare seara, inainte de a ma cufunda in lumea viselor. Si ma gandeam apoi, deunazi, cat de naufragiati se simt uneori acesti nativi digitali pe care ii crestem in familiile noastre daca nu suntem suficienti de atenti cu ceea ce le ocupa timpul si mintea. Caci da, o poza pe Instagram valoreaza uneori 1000 de cuvinte, dar, de foarte multe ori, acesti utilizatori nu au in vocabular aceste 1000 de cuvinte pentru a o descrie.

Din fericire pentru noi, puiul nostru este inca foarte atasat de rutina de a citi in fiecare seara ceva, asadar nu sarim niciodata peste acest moment al nostru. Sper sa se mentina aceasta nevoie si cand va citi singura romane si aventuri de neuitat.

Cititi! Zambiti si, mai ales, iubiti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s