se apropie….cu pasi repezi

buna,

Saptamana ce a trecut a fost una foarte grea, caci prichindica a fost bolnavioara si am fost in spital la Matei Bals. A facut o enterocolita, nu grava, insa eu m-am panicat foarte rau. Nu credeam ca pot sa fiu atat de sensibila si usor afectabila, insa cand e vorba de Iris totul capata alta dimensiune. In fine, acum suntem bine, slava Domnului, si departe de tot ce a fost rau.

Si acest eveniment, neplacut, mi-a arata inca o datat cat de importanta este sanatatea si ce copil vesel si bun am. A fost extraordinar de cuminte in spital, a ras si chiuit cu toate asistentele/infirmierele, a stat sa i se faca perfuzii 4 ore (greu de explicat si stapanit un copil de 11 luni juma’), a dormit bine…

Sambata aceasta avem musafiri si mare distractie caci micuta implineste un an! Doamne, cel mai frumos si mai greu an din cati am trait:) Atatea noutati, emotii, fericire, zambete, pupaturi, sentimente intense!!!

Mita sta bine singura in picioare, cu cate un obiect in mana (fara sa realizeze, evident), merge tinandu-se doar de un deget, in curand va merge singura! In rest, nebunii cu duiumul: duminica impingea antemergatorul si a luat viteza si s-au rasturnat, finalizand cu un nas julit, luni a cazut afara si are un cucui in frunte…off, boroboate, suteee!!!

Acum  incercam sa ne mobilizam de party! Abia astept:))

 

 

Categorii:Părințeală

Etichetat ca:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s