fetele mari alearga spre victorie

Zi de zi copilul te uimeste. Iti infrumuseteaza viata, totodata te dezarmeaza total conexiunile pe care le face.

Pe 18 august s-a intamplat mult asteptatul salt in dezvoltare: fetita noastra a facut primii pasi singura. Constienta, foarte prudenta si usor ezitanta, a facut primii pasi singura. Am fost foarte emotionati, mandri si fericiti.

Aproape o luna s-a scurs de atunci si acum ea merge singura, alearga chiar, este foarte sigura pe ea, iar cazaturile sunt mult mai rare. A capatat o independenta si siguranta pe care nu le avea, noi incurajand-o continuu.

Se catara pe hubloul de la masina de spalat rufe sa se suie pe bufet, se spala singura la baita, ba chiar ne cere si gelul de baie, fuge de noi cand ia ceva ce nu ii este permis, intelege aproape tot ce vorbim cu ea, este foarte isteata.

Am fost pe 31 aug la mare, la Navodari (pe o plaja Coconut) a intrat pentru prima oara in Marea Neagra. Usor tematoare la inceput (insa imensul albastru ne tulbura si pe noi, adultii, uneori, nu?!) a intrat cu piciorusele in apa. In schimb, mirandolina nu a fost fericita si incantata sa calce pe scoici, a vrut sa o incaltam. Super simpatica! Statea ca un cocostarc cu piciorul ridicat, caci o intepau scoicile din nisip:)

Vremea trece si zi de zi realizez ca avem de-acu’o fetita mare, daca ma pot exprima asa:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s