3 repere in viata

Salutare,

Ieri am fost la un eveniment inspirational unde am avut placerea sa audiez persoane de succes, cu rezultate de business exceptionale, care au impartasit o parte din povestea vietii lor si care m-au facut cumva sa vad, ca, dincolo de industria in care activau, varsta sau averea pe care o aveau, etnia sau sexul, aveau cu totii 3 repere in viata.

M-am gandit toata noaptea, si, am tot incercat sa ma linistesc, promitandu-mi ca o voi invata pe Iris sa ia in calcul in orice zi a vietii aceste trei repere:  valorile sale, familia si divinitatea. 

Am realizat de curand ca greul abia incepe, ca de acum inainte trebuie sa fiu foarte atenta la ea, caci educatia si valorile, obiceiurile si relatiile emotionale acum le dezvolta. Imi revine sarcina de a face din puiul meu un om bun, care sa aiba calitatile sufletesti necesare pentru a fi fericit. Fericirea este in noi si sunt mai convinsa ca oricand de acest lucru!

La conferinta de ieri a avut onoarea de a-l asculta pe domnul John Pepper, fost CEO Global al Procter & Gamble Company, care ne-a impartasit rugaciunea lui preferata: „Doamne, da-mi intelepciunea de a avea curajul sa fac numai bine!”. Mi s-a parut genial si, cu siguranta, va fi si pe lista mea de acum inainte.

Evenimentul de ieri, mi-a confirmat inca o data ca acest liber arbitru pe care il avem este cel mai greu de folosit, dar ca, atunci cand ii intelegem puterea, putem deveni pe deplin fericiti.

O zi minunata!

Categorii:Părințeală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s