ulei de varza

Bonjour,

A inceput o noua luna, ultima din aceasta primavara, frumoasa si calda pana acum. Vacanta de 1 mai a fost senina, traita la intensitate maxima, cu multe clipe savuroase si calde impreuna.

Am fost la iarba verde unde am petrecut minunat, iar floricica noastra a cunoscut pentru prima data albinele. Nu, nu au intepat-o (doar pe tatal ei), insa cand ne-am intalnit cu roiul de albine (erau stupi in preajma, noi am intrat pe un culoar de zbor, in fine, long story:))), ea a indentificat imediat primejdia si a incercat sa plece din calea lor.

Am fost si la mare, am adunat scoici. Marea era rece, insa linistita, nisipul ud cu scoicile ascunse transmiteau subtil ca n-a sosit inca sezonul. Ea a fost vesela mereu, isi amintea perfect de vara trecuta.

Aseara am fost in parc cu Toto (catelul ei) si ea a gatit din nisip ulei de varza. Am incercat sa aflu ingredientele si reteta speciala, insa nu a fost chip sa mi-o divulge:)) Ma uit cu DSCN6327uimire si bucurie la ea cat este de determinata atunci cand face sau construieste ceva, in special pentru cei dragi (eu, tatal ei, Toto sau bebe) si cum ii place sa impartaseasca. Este unul dintre copii care daruiesc (85% dintre cazuri), dar mai ales caruia ii place sa faca surprize.

– Mami, inchide ochiii…

– De ce?

– Am o surpriza pentru tine!

– ooo, minunat!

– Uite! Surpriza!!!

Si imi da cu toata inima o hartie mototolita sau un dop de pe jos. In unele cazuri primesc un tort cu lumanare imaginara:) Insa de cele mai multe ori nu fotografiez vizual cadoul, amprentez pe suflet doar emotia. Mare si puternica…

O saptamana cu soare!

Categorii:Părințeală

Etichetat ca:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s