soacra-mea

Bonjour,

Weekendul a fost cald, frumos si plin. Am ajuns acasa, am vazut marea, am inpirat aerul DSCN6664sarat (pe care il apreciez si il simt cu adevarat de cand locuiesc in Bucuresti), am numarat pescarusii si ne-am bucurat de alintul si suprizele bunicii.

Aseara ne-am reintors si eu am fost sa fac ceva piata, am despachetat, pus la loc, spalat, ca atare prichindica a iesit cu tatal ei afara. In timp ce se urca pe tobogan vorbea intruna:

– Da, am vorbit cu soacra-mea. Da, bunica lu’ Bebe…Da, soacra-mea….

Vorbea la telefon, povestea cu patos despre soacra-sa:))). Eu nu ma exprim asa, de obicei spus mama lui Mihai sau bunica. Probabil a auzit pe undeva si imediat a inregistrat.

Cand s-au intors de afara, am avut iar show cu plansete si rugaminti sa nu iasa din cadita, ea vrea sa mai faca baie. I se murasera degetele, dar degeaba. De cateva zile ne confruntam cu aceasta problema, urmata imediat de cea de-a doua: imbracatul. Nu vrea sa se imbrace, ea vrea sa stea dezbracata, e cald, nu si nu. Challenging!

In rest, copilarii. Ne bucuram clipa de clipa de noi, de ea, de jocuri si cantecele, de venirea verii, chiar aici dupa colt:)

O saptamana frumoasa sa avem!

Categorii:Părințeală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s