cand copilul culca parintele

Este marti, deja, si mi-e teama de ziua de miercuri, caci dupa ea se termina saptamana:) De azi vremea a inceput sa se incalzeasca, caci in weekend a fost tare frig si multa ploaie. Asadar, a fost vreme tare buna de somn:)

Sambata dimineata am fost la Palatul Copiilor la un spectacol de balet si muzica al copiilor de la grupurile Meloritm, Armonia. Cea mica s-a simtit foarte bine, insa s-a plictisit dupa vreo ora, continuand spectacolul in parc, la joaca, cu verisoara ei.

La pranz, a inceput ploaia, dar celei mici ii sarise somnul. Am reusit sa o potolesc, insa am adormit inaintea ei. Ea nu a adormit, asa incat si-a luat o carte sa citeasca. M-am trezit dupa 20 de minute in lectura ei, pe volum ridicat, si nu stiam ce m-a lovit. M-am ancorat repede in timp, am realizat ca m-a culcat ea pe mine, vazandu-si ulterior de treaba. Am reusit totusi sa o culc si eu pe ea, intr-un final, si-apoi mi-am vazut si eu de ale mele.

Seara am fost in parcul Moghioros, proaspat redeschis, duminica am fost in parcul de la Opera, iar dupamasa am avut program de facut ordine. Mi-a solicitat si ea o laveta si s-a dus si si-a luat la curatat toata vesela de mici dimensiuni. Era atat de haioasa cu aerul ei grav si constiincios ca al gospodinelor dedicate:)

O saptamana frumoasa!

Categorii:Părințeală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s