ne scapa!

De ceva vreme ma bucur de etapa celei mici, de faptul ca a crescut, nu prea mai avem activitati limitative, de agitatia din viata mea, de iubire, de timpul petrecut cu ea, una dintre cele mai bune prietene ale mele.

Soarta a facut sa fie acceptata la ansamblul artistic Andantino, gazduit de Cercul Militar National, asa incat micuta noastra a trecut de la statutul de copil vesnic in vacanta, la vedeta in devenire, cu program incarcat, repetitii, spectacole:). Ii place tare mult, i se potriveste personalitatii ei, momentan este o activitate foarte frumoasa. Asadar, sambetele vor fi ocupate, partial, de repetitii.

Cum noi suntem foarte activi in weekend, nici cel ce a trecut nu a facut exceptie. Am avut repetitii, intalniri cu prietenii, plimbari in parc, si Noaptea Muzeelor. Da, weekendul ce a trecut a fost Noaptea Muzeeleor, asadar ne-am hotarat si noi sa mergem sa gustam viata

HPIM0402.JPG

Muzeul de Arta

activa a  Bucurestiului. Am vizitat Muzeul National de Arta, am vizionat proiectiile din curtea muzeelor, am ras si ne-am bucurat impreuna, de noi. Bineinteles, asa cum era de asteptat, la intoarcerea spre masina, cea mica a obosit, asadar solicitarile de carat in carca, stat in brate, au curs.

La un moment dat, sotul meu a obosit si i-a venit o idee:

-Iris, uite, ce genti dragute au fetele din fata (doua pustoaice dragute, chic). Vrei sa mergem sa le intrebam de unde le au, sa iti luam si tie?

-Da… (retincenta, nu stia daca este o gluma sau propunere serioasa)

-Hai, sa fugim, sa le prindem!

Si da-i si-alearga. Ei inainte, eu dupa. Fetele se miscau alert, noi dupa ele, desigur. Radeam si alergam. La prima straduta, fetele cotesc, ca atare cea mica exclama:

-Ne scapa!!!

Am izbucnit intr-un ras puternic, autentic, amandoi, totusi, nu ne-am oprit. Am ajuns langa fete si, pauza. Sotul meu s-a retras, cea mica s-a rusinat, iata-ma in situatia de a salva imaginea unei familii de ciudati:

-Ne scuzati, cea mica va admira poseta, se poate sa ne spuneti de unde ati achizitionat-o?

Am aflat informatiile, am ajuns la masina fara sa caram mogaldeata, am ras pana ne-a durut burta. Inca o seara frumoasa, asteptam sa vina si altele:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s