vara in parul ei balai

A venit vara, ne-a inveselit viata cu zilele lungi, ne-a incalzit sufletul cu arsita, ne-a deschis parul cu razele-i impletite in par.

Puiul meu de om este tot mai mare, mai expresiv, mai surpinzator. Are intotdeauna ceva de spus, de povestit, de impartasit, de iubit. Canta mult, danseaza, isi face prieteni, analizeaza si gusta fiecare moment din zi. O admir pentru aceste calitati, as vrea sa le avem si noi, atat de pure…

Intr-o seara, alergam din stanga in dreapta in casa si ma vaitam, cum facem noi, toate, iar ea, serioasa, vine dupa mine si ma intreaba:

-Mami, ai multe in capul tau?

Am pufnit intr-un ras eliberator, caci mi-am dat imediat seama ca a vrut sa ma intrebe daca am multe pe cap, nu in cap. A fost super haioasa, am ras impreuna si am luat lucrurile mai usor.

La ultima repetitie de dans la care am fost, la Cercul Militar, a trebuit sa intrebam coordonate, caci avea loc intr-o alta sala. Un soldat de acolo, ne-a indrumat pana la lift. Cand sa ne urcam, o aud spunand, gratioasa:

-Multumim, domnule soldat frumos!

Mergem ceva mai des in IOR, un parc absolut superb, unde socializam cu ratustele de pe lac, carora le imparte fructe, niciodata covrigei, caci nu au stomacul pregatit, spune ea:)

sdr

pe lac, in IOR

Am crescut mult de cand este ea in viata noastra, m-am dezvoltat, am evoluat spiritual, am gustat din cupa fericirii depline. Cu toate acestea, mai am mult de munca la capitolul rabdare (cu mine, cu ceilalti, cu viata, cu munca), dozare de ambitie si aprecierea fiecarei clipe din zi.

O vara de neuitat sa avem!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s