o altfel de viata

In urma cu 5 ani, pe 3 august, am inceput, fara sa realizez, cea mai frumoasa parte a vietii mele. Am devenit cel mai norocos, binecuvantat si iubit om din lume in clipa in care puiul meu a ajuns in viata noastra. Descopar zi de zi iubire neconditionata, caldura, atasare si multa incredere din partea unui alt membru al familiei mele, un membru care are atat de multe in comun cu mine, cu noi.

Suntem intr-o etapa minunata, cu un copil mare, ce stie sa comunice si sa ofere iubire, inteligent emotional si pregatit ora de ora de o noua aventura. Ma incanta fiecare zambet, ma amuza fiecare gluma, grimasa sau poveste pe care mi-o impartaseste, caci fiecare dintre ele poarta naturaletea, veselia si ingenuitatea copilariei.

Viata mea este plina, aglomerata, uneori epuizanta, da, insa am cel mai frumos, cald si puternic factor motivant pe care l-as putea vreodata visa: copilul meu. Nicicand nu mi-am imaginat ca va fi atat de implinitoare aceasta viata si cat de norocoasa voi fi avand alaturi de mine acest suflet minunat si toate vibratiile emotionale pe care relatia noastra le va genera.

Cinci ani sunt putini, insa bucuriile si aminirile pe care le avem impreuna sunt multe si atat de bogate, incat simt ca am trait o eternitate de fericire. Sunt multumitoare pentru aceasta minune, pentru viata pe care o avem impreuna, pentru tot ceea ce planificam zi de zi, pentru fiecare zambet si imbratisare pe care o primesc.

La multi ani, pui mic! Iti doresc o viata colorata ca un curcubeu, griji usoare ca baloanele copilariei si sanatate trainica precum muntii pe care ne place atat de tare sa ii descoperim, impreuna;)

Cu drag,

MAMA

Little girl playing with balloons on wheat field

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s