dimineti tarzii

Am pasit in 2018 de 19 zile, insa am trecut intr-o noua etapa din viata noastra de parinti: am dormit cat de tarziu am vrut, fara a fi treziti de puiul nostru, amator de somn de frumusete. Am fost in vacanta de final de an la Viena si fiecare zi incepea dupa ora 9:00, nu am avut nicio limitare temporala, cu seri cu jocuri de Monopoly, plimbari si multe zambete.

In urma cu 5 ani aceste dimineti pareau un vis dintr-o alta viata, una pe care nu o sa o mai intalnim curand. Noptile nedormite, diminetile ce pareau ca ma vor dobori din cauza lipsei de somn, imi lasau senzatia ca am pasit intr-o lume in care nimic nu va mai fi la fel. Si asa a fost. Viata mea nu a revenit la normal, s-a transformat in ceva mult mai frumos: ma pot trezi mai tarziu, insa atunci cand deschid ochii vad cel mai dulce, iubitor si dorit chip: al fetitei noastre.

Anul acesta in biblioteca noastra si-a facut loc borcanul zambetelor. Am cumparat un borcan dragut in care ne vom depozita toate bucuriile de peste an. Saptamanal sau ori de cate ori vom avea motive, vom scrie pe biletele ceea ce ne-a incantat, bucurat, fericit. Pe 31 decembrie 2018 vom face bilantul si vom trage impreuna concluziile mult asteptate.

Un an plin de bucurii si sanatate sa avem!

Jar with marshmallow and red plush heart. Love, sweet or valenti

 

sursa foto: freepik.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s