niciun sef

Timpul a zburat asa cum doar el stie s-o faca si ne-am trezit buimaci intr-o primavara cu zapada si furtuni, privind dezorientati calendarul.

Puiul meu are deja cinci ani si jumatate si vede lucrurile din alta perspectiva. Aseara am o avut o discutie foarte interesanta din care am aflat calitatea relatiilor, ierarhia si sentimentele pe care le are ea la gradinita.

Iris: Eu sunt in echipa baietilor.

Eu: De ce? Echipa fetelor ce are?

I: Ele sunt conduse de A. Iar mie nu imi place.

E: Cum adica sunt conduse?

I: A e sefa. Daca nu faci ce doreste ea, te bate.

E: Aoleu…nu pot sa cred asa ceva…Si la baieti cum e?

I: In echipa baietilor nu exista sef. Daca are R o idee, facem ca el. Daca apoi am eu, facem ca mine. Pe rand. Eu m-am dus la baieti in echipa si imi place.

Mi-a placut gandirea, rationamentul, dar mai ales alegerea ei in ceea ce priveste grupul. Imi confirma des faptul ca suntem pe drumul cel bun, anevoios si greoi, dar foarte frumos alaturi de acest minunat suflet care ne-a ales ca si parinti.

Luna care s-a incheiat mi-a aratat inca o data ca speranta, voiosia si bucuria copilariei n-ar trebui pierdute niciodata. Dupa o gripa urata, o suprainfectie, zile de zacut, tone de pastile, febra si nopti albe, cea mica are zambetul pe buze, este incantata si savureaza viata, mai puternica si dornica de nou, caci in final, ceea ce nu ne omoara ne face mai puternici.

O primavara de poveste sa avem!

download (1)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s