roz cu labute maronii

Septembrie a venit tavalug, asa cum stie el sa vina, fara sa ne lase sa savuram ultimele zile de vara, sa facem ordine in ganduri, sa asezam cu grija si pretuire toate amintirile de peste vara. Au fost 3 luni pline, cu multe plimbari, cu oameni frumosi si veseli, cu timp impreuna, cu mare si munte, cu valuri si verde crud.

Fetita noastra a fost peste tot cu noi si a reusit sa tina pasul: am facut traseu de 6 ore pe munte, am calatorit mult, am citit mai mult decat in alti ani, am cantat sau pur si simplu am contemplat frumusetea din jurul nostru si din noi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Luni 3 septembrie – prima zi de Afterschool, un fel de Preschool momentan. Iris va merge la clasa pregatitoare incepand de luni, 10septembrie, urmand apoi sa mearga la un Afterschool. De ieri a inceput acomodarea aici, alaturi de colegi noi, locul in care va sta minim 5 ore pe zi si isi va face temele, va lega prietenii si se va dezvolta.

Aseara, inainte de somn am povestit intens despre cum i s-a parut, despre ce a vazut, simtit, trait. Am rugat-o sa descrie ziua in culori. Una sau mai multe.

-Mami, a fost…roz. cu multa joaca si veselie. Asa ca pentru noi. Si pot sa mai zic o culoare?

-Desigur. Cate simti ca sunt necesare.

-Maro. Cu labute maro, ale lui Oly (Oly este Golden retrieverul de la Afterschool de care s-a indragostit iremediabil). O zi roz cu labute maro. Minunata!

Mi-a placut ce mi-a zis, cum a simtit ea totul. Cumva Universul, Dumnezeu, intotdeauna aseaza lucrurile cum e mai bine. De 2 luni cere constant un catel. Dupa indelungi negocieri a smuls de la noi promisiunea ca la 7 ani ii vom lua un catel pe care il vom creste la tara, la curte la bunici. Acum, exact rasa pe care si-o dorea a gasit-o la Afterschool, se va juca zilnic cu ei (sunt 2, un el si o ea).

Cu putina rabdare, inima calda, mintea deschisa si reusesti sa ai parte de tot ceea ce ai nevoie!

Categorii:Puiul călător

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s