vârsta este doar un număr

Pe masura ce trece timpul imi dau seama tot mai des ca toate deciziile pe care le luam au efecte profunde asupra a ceea ce devenim ulterior. Ce mancam, cum gandim, ce hobbyuri avem, in ce ne investim timpul, mintea, sentimentele si banii, toate se vor vedea candva in viata nostra. Unii dintre noi au norocul de a se naste cu resurse suplimentare de ambitie, determinare si optimism, iar mama mea este unul dintre acesti oameni.

Aceasta femeie minunata a demontat toata viata „nu se poate”-urile de la serviciu, a cautat solutii mai bune cand deja avea unele rezonabile, s-a autodepasit zi de zi, si-a provocat mintea si sufletul sa gaseasca ce-i mai bun in oameni. Maestra la surprize si cadouri, noncorformista in ganduri si vestimentatie, viata alaturi de ea n-ar fi putut niciodata sa fie plictisitoare.

Cea mai importanta calitate a mamei mele, din punctul meu de vedere, este, de departe, iubirea neconditionata pe care mi-o poarta si pe care am simtit-o intreaga mea viata. Sa simti zi de zi ca cineva te iubeste oricum ai fi si orice ai face, sa te poti baza neconditionat pe el, acesta este intr-adevar cea mai mare binecuvantare.

La multi ani, mama! Iti doresc acelasi nivel de entuziasm si energie in noul an din viata, aceeasi incantare pentru noutate si inovatie, acelasi zambet cald, ca o imbratisare!

Categorii:Colectivitate

Etichetat ca:, ,

1 răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s